The butterflies he use to give me, turned into tiny little feet

22 år och mamma till Nova som kom till världen den 8/12-14.

trettioförsta oktober

Publicerad 2007-10-31 22:47:34 i

hej hej , nu sitter jag här igen framför min data och skriver . :D vaknade av ett sms från anders men jag orkade inte gå upp så jag stängde av mobilen och somnade om igen men sen kommer min syster in i mitt rum och då kan man ju bara inte fortsätta sova så jag går upp ..
idag har jag bara pluggat hela dagen typ , NO jag fattar inte ett skit .. sen ringde Anders också och mobbade mig för att jag var tvungen att ägna mitt höstlov till att plugga . men såklart när man precis har börjat prata om ngt och man har det som bäst så dör min mobil och fan va sur jag blev ... men anders skulle ringa ikväll men jag får se hur det blir med det för han skulle vara med några kompisar .. :) men sånt e livet ! nu ska jag bara hinna göra en SO uppsatts innan lovet e slut .. YEAH RIGHT att jag ska lyckas med det  ! :S aja , min lärare sa att det inte va sååå viktigt att den kom in just den veckan .. men man får nog bättre betyg om den e inne i tid eller ?
och sen loggade min underbara  vän frida in på msn , vi snackade lite skit om allt och hon berättade om Danne som är IN TOWN just nu , så hon har inte spenderat mkt tid ihop med mig dom sista dagarna .. men det kan ju också bero på att hon går på HÖSTMATTE  !!! HAHAHAH :D nej förlåt jag ska inte mobba henne jag skulle typ också behöva det så  ! ;)
aja , sen har jag mest ägnat dagen till att kolla på tv ! jag kröp ner i soffan under en filt samtidigt som jag käkade lite glass och glodde på ngt kasst program ..
sen kom mamma hem och började laga mat , det blev ngn kycklig och pasta riktigt gott måste jag erkänna .. och som vanligt efter en måltid hemma hos mig sätter sig familjen i soffan och glor på tv .. själv väntade jag på att GREY´S ANATOMY skulle börja det e så jävla bra  ! :D mahaha . och sen hamnade jag här igen.. sitter och snackar med Hanna på msn , ví hade nyss en underbar konveration om en otroligt kul person .. ;D haha . vi kom fram till att denna person har en konstig sjukdom som hanna kom på , men det e för pinsamt att berätta så jag skiter på det assow .. ;)
och nu när jag ändp sitter här så kan jag ju berätta om gårdagen , vaknde runt elva hade bestämt med anders att ajg skulle komma till hnm runt halv 3 så jag tog bussen vid ett .. när jag kom fram så möttes jag av massa alkisar men sen kom anders .. ;D vi drog hem till hnm ett litet tag innan det var dags för hnm att dra till tandis , han skulle dra ut en tand ! mohaha .. men eftersom att han e så macho så sa han att det inte gjorde så ont , men innert inne tror jag att han hade ganska ont .. men efter det åkte vi hem till hnm igen och kollade på film .. och sen så dum som han e så visade han mig nästa avsnitt av PRISONBREAK så nu vet jag vad som ska ända , fan ! ;D efter några timmar tsn åkte jag hem , var hemma runt 10 och då gick jag och la mig i soffan som vanligt .. jag somnade där , vaknde vid kvart över 5 då gick jag upp och la mig i min säng ! ;D haha .

HAHAHA , kolla bästa skämtet jag hittade på pa ..
vad är det för likhet mellan en blondin och en ekorre ?
båda gillar saftiga ollon . ;D haha.


men nu ska jag vara lite social på msn och pa , see yah suckers ! ;D puss hej

Om

Min profilbild

Linn

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela