The butterflies he use to give me, turned into tiny little feet

22 år och mamma till Nova som kom till världen den 8/12-14.

Dommarnörd!

Publicerad 2008-08-29 16:45:41 i

Jahapp då va andra veckan i gymnasiet avklaradf, känns inte som att jagska tillbaka på måndag men man kommer väl in i det så småningom antar jag. Har liksom inte vant mig vid att skolan e igång igen.
Imorse var jag hos tandis, skulle kolla lite så allt stog rätt till - det gjorde det, fick tom beröm för hur fina mina tänder va *fett stolt*. >Fick sällskap av syster på bussen imorse hon går ju på nacka så jag gick av där så tog jag en buss därifrån sen när jag går av ser jag gurra lite längre fram så jag snackade med honom ett tag innan han va tvungen att dra vidare till skolan, han går också på nacka för dom som ville veta. Men det var riktigt trevligt att träffa honom igen. :)
Efter det var det skolan som gällde, har jobbat med vårt case hela dagen, fett segt men vi fick våra datorer idag (som man inte får ta hem utan dom ska ligga i skolan - onödigt men sånt e livet).
Så nu kom jag precis hem, eller jag har ju såklart hunnit käka så fet som jag e.

Ska snart upp och döma 2 matcher eftersom att jags ak ta ngn annans match som inte kunde, håkan ringde om de.
Så jag ska döma f-10 och p-12 (jontes lag (hannas lillebror)) så det blir lite pinsamt men what the fuck de går nog bra. Men jag känner mig fett nördig som tillbringar sin fredag kväll på vallen, men med tanke på att jag jobbar imorgon 8-12 så kunde jag ändå ínte dra ngn stans så.
Nu ska hela familjen till IKEA men jag orkar inte åka med sen kan jag ju inte heller så, men snälla som dom e så ska dom köpa lite till mig också :)

peace out / L

Om

Min profilbild

Linn

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela