The butterflies he use to give me, turned into tiny little feet

22 år och mamma till Nova som kom till världen den 8/12-14.

sommar och sol

Publicerad 2011-07-09 00:40:30 i Min dag,

Kommer inte att uppdatera varje dag hela sommaren för jag har inte tid. Jag jobbar i princip hela tiden och jobbar jag inte har jag annat för mig eller är för trött för att blogga.

Har iaf jobbat sedan skolan slutade och försökt sola lite men e blek som satan.. men får ju en del pengar i slutet av månaden sen.
Imorgon ska jag o en kollega till mig fira att vi fyllt/fyller år hemma hos henne med ett få tal från jobbet! ska bli as najs e sjukt taggad (fyller ju år på söndag) så de ska bli skit kul - i hope!
Sen på söndag sticker hela tjocka släkten, eller ja mammas sida till estland och ska vara där 1 vecka och bo i morfars hus. Det är galet stort! de ska bli skönt att åka en vecka med folk som inte bryr sig och som man bara kan andas ut med och vara sig själv.
Jag hoppas på underbart väder så jag kanske kan få lite brun färg under min semester vecka.. :)

Sen är det så att jag och min pojkvän gjort slut. Och för dem som umgås med mig mycket som kom inte detta som en överraskning. Men allting känns bra men jag har väl inte riktigt fattat ännu att vi inte är tillsammans.. Jag vet inte det är lite konstigt just nu.
Men han ska iaf med till Estland och jag åker en vecka till Gotland med honom och hans familj precis som planerat - för vi är och kommer alltid att vara bäsat vänner <3

snabb update! dags för mig att sova jobb imorgon och sen är de PARTY!!

Om

Min profilbild

Linn

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela