The butterflies he use to give me, turned into tiny little feet

22 år och mamma till Nova som kom till världen den 8/12-14.

en hel helg med Hanna

Publicerad 2008-06-29 23:04:30 i

Hemma igen efter att ha sovit hemma hos Hanna sen i torsdags (hon var nämnligen ensam hemma). Ska sammanfatta helgen lite nu. :)

Fredag: Först bara umgås på dagen med hanna käka middag senare kom Linus och Gurra dit och vi hade lite chill sådär, riktigt trevligt tycker jag :) Senare kom Martin, Ludde och Frida också.. men jag hade en helt okej kväll som vanligt med dom människorna.
Lördag: Vakna upp och städa undan allt skit, sen hem till mig för att fira mamma med släkten. Käkade lite och snackade med släkten. Sen hem till Hanna igen, senare kom Frida, Martin och Ludde dit, vi kollade på film Braveheart-den var riktigt bra föruom att Ludde satt bredvid mig och avslljöade filmen innan men skit samma :P, Men det var riktigt trevligt att umgås med dom också, detfrå vi göra om. :)
När dom hade åkt kollade jag och hanna på Simpsons filmen men eftersom att jag somnade i soffan så vart det inte speciellt mycket tittande på den.
Idag: Först vakna hemma hos hanna kolla så vi inte missat massa saker som kan tyda på att vi haft mass folk hemma, sen käkade vi hamburgare och tillslut kom hennes familj hem och jag bar mig hemåt.
Direkt när jag kom hem blev det bråk med familjen, dom ahr nog INTE saknat mig.
Men jag måste säga att min helg har vart hur bra och roli som helst, tack Hanna!

pusspuss<3

Om

Min profilbild

Linn

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela